Αρχική
Shop
Wishlist0

banner

SENIOR’S MEMBER DISCOUNT DAYS! SAVE 25% EACH TUESDAY

(+30) 2311822363

Εταιρία

Ο κόσμος των τηλεπικοινωνιών είναι ένας χώρος συνεχούς εξέλιξης και δημιουργικής πρωτοτυπίας. Έτσι κι εμείς εξελιχθήκαμε στο χώρο της Κινητής Τηλεφωνίας και γενικότερα της Τεχνολογίας από το 2013.

Από την ίδρυση της έως σήμερα η Gadget Plus παρακολουθεί τις εξελίξεις με σκοπό να καλύψει τις καθημερινές ανάγκες σε προϊόντα που αφορούν το κινητό τηλέφωνο, τον ηλεκτρονικό υπολογιστή και τα προϊόντα μικροηλεκτρονικής.

Η εταιρεία μας άνοιξε με επωνυμία Αθηνά Μπούσιου, με αντικείμενο Λιανικό εμπόριο μεταχειρισμένων,  Ηλεκτρωνικών & Ηλεκτρονικών Ειδών, Μακρυγιάννη 56, Σταυρούπολη, Θεσσαλονίκη, ΑΦΜ: 165819830, ΔΟΥ: Αμπελοκήπων.

Όλα δείχνουν πως η τάση που επικρατεί στην ευρωπαϊκή και παγκόσμια αγορά είναι η σύγκλιση των τεχνολογιών του Internet και της κινητής τηλεφωνίας καθώς η ένταξη ενός όλο και μεγαλύτερου αριθμού υπηρεσιών σχετικών με την επαγγελματική και προσωπική μας ζωής στις δυνατότητες της κινητής τηλεφωνίας και τεχνολογίας συνεχώς αυξάνονται.

Κύριο αντικείμενο μας είναι η εισαγωγή και εμπορία εξαρτημάτων κινητής τηλεφωνίας, ανταλλακτικών, Smartphones, Gadgets, αξεσουάρ εικόνας και ήχου κ.α.

Με βασικό μας χαρακτηριστικό πλεονέκτημα την παράδοση της παραγγελίας σας σε ελάχιστο χρονικό διάστημα από την ολοκλήρωση της, είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε υψηλό επίπεδο υπηρεσιών και προϊόντων στις χαμηλότερες δυνατές τιμές της αγοράς.

Φροντίζουμε να έχουμε μια ολοκληρωμένη πολιτική ως προς τις πωλήσεις των προϊόντων μας, με κύριο στόχο την άριστη εξυπηρέτηση και την υποστήριξη των πελατών μας και μετά την πώληση του προϊόντος, παρέχοντας με το εξειδικευμένο προσωπικό μας, λύσεις, συμβουλές, υποστήριξη αλλά και καθοδήγηση.

Το συγκριτικό πλεονέκτημα της Gadget Plus είναι η συνεχής διαδικασία έρευνας & ανάπτυξης, με σκοπό την ενσωμάτωση της πιο σύγχρονης τεχνολογίας στα προϊόντα που προσφέρει.

Ως απόρροια αυτού, παρέχονται προϊόντα και λύσεις που ανταπεξέρχονται απόλυτα στις διαφορετικές ανάγκες του κάθε πελάτη.

Τα ενθαρρυντικά αποτελέσματα επιβεβαιώνουν ότι βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο και με τη συνεχή βελτίωση των επιδόσεων μας και τον κύκλο των εργασιών μας συνεχώς να διευρύνεται, δημιουργούμε τις προϋποθέσεις για τη βιωσιμότητα αλλά και την περαιτέρω ανάπτυξη των δραστηριοτήτων και της ποιότητας των προϊόντων που παρέχουμε.

Back to Top
Product has been added to your cart